Investičné a finančné rozhodovanie firiem - Marček, Dušan
Program - investičné rozhodovanie - prostriedok a pomôcka finančných manažérov pri vypracovaní variantov investičných projektov a pre rozhodovanie o ich prijímaní. Základné vstupy a výstupy tabuľky pre investičné rozhodovanie. Celková ponuka programu a opis jeho funkcií. Financovanie do cenných papierov a aplikačné možnosti.