Kapitalizace úroků a jejich vliv na základ daně z příjmů - Steindlová, J.
Stanovenie obstarávacích cien investičného majetku pri jeho zaradení do používania. Ovplyvnenie základu dane z príjmu výškou obstarávacích cien. Výpočet pomernej časti úrokov pripadajúcich na 1 kus investičného majetku.