Operativní evidence a inventarizace - Schiffer, V.
Operatívna evidencia pre bežné riadenie účtovnej jednotky. Vykonávanie inventarizácie majetku sledovaného v rozpočtovej evidencii. Údaje uvádzané v internom predpise. Fyzická a dokladová inventúra. Vyhotovenie zápisu o inventarizácii. Evidenčné podklady.