Za posledný rok sa výdavky na reklamu v slovenských médiách zvýšili o polovicu Z výsledkov monitorovania reklamných aktivít spoločnosťou GfK-Slovakia - Kadlec, Ľ.
Celkové výdavky na reklamu v médiách. Výdavky podľa médií. Výdavky na reklamu v médiách podľa produktových skupín. Výdavky na reklamu v produktovej skupine.