Len štyri slovenské podniky zo sto neplánujú spoluprácu s poradcami - Matyáš, J.
Zmapovanie poradenského trhu na Slovensku dotazníkovou metódou. Miera využívania poradenských služieb v SR. Rôzne odvetvia NH nevyužívajú poradenské služby rovnako. Slovenskí manažéri dôverujú domácim poradenským firmám.