Moc na trhu informačných technológií sa presúva k užívateľom - Matyáš, J.
Trh informačných technológií. Náročnosť užívateľov výpočtovej techniky sa zvýšila. Rozhodovanie o výbere hardwaru a softwaru. Nižšia spokojnosť s poradenstvom. Využívanie verejných súťaží pri obstarávaní hardwaru a softwaru.