Služby výskumných agentúr sú pre podnikateľov na nestabilizovanom trhu životne dôležité - Matyáš, J.
Metódy a užívatelia marketingového prieskumu. Firmy so zahraničnou účasťou si prieskum trhu cenia vyššie. AISA Slovensko, s.r.o sa pôvodne venovala len sociologickému a politickému prieskumu, vývoj ju však prinútil rozšíriť svoje služby aj v oblasti marketingového prieskumu.