Typizácia okresov Slovenskej republiky z hľadiska postavenia a vývoja potravinárskeho priemyslu - Vlčková, Viera
Vývoj potravinárskeho priemyslu Slovenska v období transformácie v r. 1990-1993. Metodické aspekty typizácie okresov Slovenska z hľadiska významu potravinárskej výroby (výber vhodných kritérií na typizáciu okresov). Typizácia okresov Slovenska z hľadiska postavenia potravinárskeho priemyslu.