Stroje máme, chýbajú suroviny Perspektívy odvetvia celulózovo - papierenského priemyslu v Slovenskej republike - Jirsák, K.
Celulózovo - papierenský priemysel je významným odvetvím v SR s vysokou konkurencieschopnosťou. Prednostne zásobovať drevom domácich spotrebiteľov. Nedostatok zberového papiera. Legislatívne prekážky využitia zberového papiera. Prognóza vývoja spotreby papierov a lepeniek. Návratnosť papiera v západnej Európe.