Nová metodika prináša podstatné zmeny - Novotná, Eleonóra
Výskum a vývoj (VV) v SR z pohľadu Štatistického úradu SR. Rozdiely vo výpočte základných ukazovateľov, prepočet na porovnateľnú menu. Zavedenie novej metodiky sledovania VV, zodpovedajúcej metodike používanej v OECD. Päť sektorov organizácií VV: podnikateľský, vládny, súkromný neziskový, sektor vysokých škôl, sektor zahraničných organizácií. Vyplňovanie výkazov. Zmeny v počte pracovníkov a vo výdavkoch na VV.