Prihlasovatelia medzinárodných vynálezov budú platiť nižšie poplatky - Kyliánová, D.
Rozhodnutie Európskeho patentového úradu o značnom znížení poplatkov za medzinárodnú rešerš a medzinárodný predbežný prieskum pri prihláškach vynálezov pre krajiny EÚ a strednej a východnej Európy. Ako požiadať o zníženie poplatkov.