Národná správa o postavení žien v Slovenskej republike Správa predložená na 4. svetovej konferencii OSN o ženách v Pekingu 4.- 15.9.1995
Vytýčenie ôsmich kritických oblastí pre spracovanie národných správ. Postavenie žien na Slovensku v rokoch 1980-1989 vo vzťahu k nairobským stratégiám. Vplyv politicko-ekonomických zmien v roku 1989 na postavenie žien na Slovensku. Postavenie žien v SR - podiel žien na riadení spoločnosti, zamestnanosť, sociálne zabezpečenie žien a rodín. Zdravie žien a zdravotnícka starostlivosť. Úroveň vzdelanosti žien. Ženské hnutie v SR. Medzinárodná spolupráca zameraná na dosiahnutie rovnoprávneho postavenia mužov a žien.