K zavádění systému národních účtů v tranzitních ekonomikách - Vebrová, L.
Stretnutie zástupcov krajín s tranzitnou ekonomikou uskutočnené z iniciatívy EUROSTAT-u v Poľsku, v novembri 1994. Výmena skúseností v zavádzaní systémov národných účtov. Využitie ISTAT - štatistického skúmania o produkcii a práci v podnikoch a domácnostiach. Práca na príprave vymedzenia pojmu, merania objemu a vplyvu skrytej ekonomiky a implementácia do národných účtov.