Mezinárodní konference o obyvatelstvu a rozvoji - ICPD'94 - Jansová, M.
Medzinárodná konferencia o obyvateľstve a rozvoji konaná v Káhire (Egypt) 5.- 13.9.1994. Program - slobodná voľba, zodpovednosť a potreba začleňovať úvahy o obyvateľstve do národných a medzinárodných snáh k dosiahnutiu ekonomického rastu a rozvoja.