O vlivu procesu transformace na předpovědi rozdělení příjmů - Bílková, Diana
Štatistické charakteristiky. Príjmové modely - lognormálne modely, Pearsonov systém kriviek. Predpokladané prepočítané rozsahy súborov domácností v roku 1995. Aritmetický priemer, smerodajná odchýlka a šikmosť v jednotlivých príjmových skupinách v roku 1995. Pravdepodobné príjmové rozdelenia v roku 1995. Príjmové rozdelenia vo vzťahu k životnému minimu.