Program statistických zjišťování na rok 1995 - Drápal, S.
Druhy výkazov a dotazníkov uverejnených Českým štatistickým úradom v roku 1995. Rezortné výkazníctvo. Prejavy rozdielov v štatistických prieskumoch. Nová forma nosiča dát - štatistický dotazník. Delenie spravodajských jednotiek do veľkostných skupín. Rozšírenie práce s výberovými súbormi a uplatnenie dopočtových metód.