Publikační systém územních statistických orgánů ČSÚ
Publikácie vydávané okresnou štatistickou správou (OSS) a krajskou štatistickou správou (KSS) a MSS Praha. 1. Obligatórne publikácie vydávané v ročnej alebo viacročnej periodicite. 2. Fakultatívne publikácie vydávané podľa predpokladaného spotrebiteľského dopytu a možnosti ČSÚ. 3. Fakultatívne publikácie vydávané na objednávku užívateľa alebo s využitím sponzora. Publikácie celoštátnej povahy, na ktorých sa podieľajú územné orgány.