Reálné příjmy a životní úroveň domácností
Výsledky zo štatistických meraní vývoja reálnych príjmov domácností a životnej úrovne v roku 1995 porovnané s rokom 1994 a pred novembrom 1989. Predpokladaný odhad do budúcnosti.