Vypovídací schopnosti výsledků harmonizovaného spotřebitelského průzkumu Evropských společenství - Corsi, M.
Aplikácia výsledkov spotrebiteľských prieskumov pre makroekonomické prognózy. Indikátor spotrebiteľskej dôvery a jeho zložky, cenové indikátory, indikátor nezamestnanosti, úspory. Interpretácia výsledkov spotrebiteľského prieskumu podľa kategórie respondentov.