Výsledky experimentálního zpracování výběrového indexu průmyslové produkce za měsíce leden - říjen 1994 - Vojta, M.
Seminár k indexu priemyslovej výroby konaný koncom novembra 1994 na Slovensku v rámci spolupráce na projekte PHARE. Výber výrobkov-reprezentantov. Systém váh - experimentálny spôsob odhadu. Druhy váh. Kvalita dát o vývoji priemyselných výrobkov. Výsledky experimentálnych prepočtov za mesiace január - október 1994 a ich vyhodnotenie. Zobrazenie indexu priemyselnej výroby za obdobie január - október 1994.