Ekonomické dôsledky alkoholizmu - Kozíková, E.
Vývoj a súčasný stav alkoholizmu na Slovensku. Úmrtnosť na choroby vyvolané alkoholizmom. Ekonomické náklady spôsobené alkoholizmom. Zvýšené náklady zdravotníckej a sociálnej sféry. Straty spoločnosti v dôsledku všeobecnej kriminality. Rekapitulácia ekonomických dôsledkov alkoholizmu.