Veřejné statky a selhání trhu: rakouská perspektiva - Kinkor, Jiří
Analýza verejných statkov a externalít. Kritika neoklasickej teórie verejných statkov a externalít predstaviteľmi tzv. rakúskej ekonomickej školy.