Ozdravovací proces v Japonsku Vzťah podnikov k investíciám závisí aj od odbytu po kapitálových investíciách - Janek, Miroslav
Hospodárske prognózy kapitálových investícií do japonského sektora vo fiškálnom roku 1996. Dôvody očakávaného zvýšenia investícií. Vzťah podnikov k investíciám. Predpoklady oživenia v jednotlivých priemyselných odvetviach. Kurz japonskej meny. Pozitíva a negatíva zhodnotenia japonskej meny.