Dynamický optimalizační finanční model firmy z pohledu cílů chování a kritérií rozhodování - Zmeškal, Zdeněk
Finančné rozhodovanie firmy - kľúčová oblasť jej riadenia. Úspešná aplikácia dynamického optimalizačného modelu spočíva v určení dlhodobého cieľového vývoja firmy. Kritériá rozhodovania. Popis obecného typu dynamického modelu. Charakteristika a formulácia aplikovaného dynamického modelu.