Integrujúci prvok informačných systémov - Solotruk, M.
Riaditeľ odboru súbornej metodiky štatistického informačného systému Štatistického úradu SR o novej klasifikácii produkcie od 1.1.1996. Kniha Klasifikácia produkcie, určená predovšetkým na štatistické účely. Harmonizácia so štatistickými systémami krajín Európskej únie.