Zmeny zákona o životnom minime
NR SR prijala v júni 1995 zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č.463/1991 Zb. o životnom minime v znení neskorších predpisov. Popis základných zmien z hľadiska dikcie zákona o životnom minime. 1. Dôsledky v oblasti dôchodkového zabezpečenia. 2. Dôsledky v oblasti štátnych sociálnych dávok.