Zákon NR SR č.463/1991 Zb. o životnom minime
Úplné znenie zákona NR SR č.463/1991 Zb. o životnom minime ako vyplýva zo zmien a doplnení vykonaných zákonom NR SR č.277/1993 Z.z., č.193/1994 Z.z., č.374/1994 Z.z. a č.133/1995 Z.z.