Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č.133/1995
Úplné znenie zákona NR SR č.133/1995 Z.z. z 22. júna 1995, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č.463/1991 Zb. o životnom minime v znení neskorších predpisov.