Jak hodnotit výkon zaměstnanců
Aktuálne problémy pracovného hodnotenia v podnikoch. Súčasné nedostatky hodnotenia výkonu. Praktické pravidlá pre účinné hodnotenie pracovného výkonu. Potreba diferencovaného hodnotenia.