Mýtus lacnej pracovnej sily - Klinec, I.
Pretrvávajúci mýtus lacnej pracovnej sily ako zdroja hospodárskeho rastu v transformujúcich sa ekonomikách strednej a východnej Európy. Zmena ekonomického myslenia a uvedomenie si reality vznikajúcej globálnej ekonomiky - zmeny v hospodárskej politike a dosiahnutie hospodárskeho a spoločenského vzostupu.