Nároky z neplatného rozviazania pracovného pomeru - Rybárová, Mária
Podmienky neplatného rozviazania pracovného pomeru. Nároky pracovníka pri neplatnom rozviazaní pracovného pomeru: ak pracovník trvá na ďalšom zamestnávaní, ak pracovník netrvá na ďalšom zamestnávaní. Nároky organizácie pri neplatnom rozviazaní pracovného pomeru. Kedy je dohoda o rozviazaní pracovného pomeru neplatná. Lehoty na napadnutie neplatného rozviazania pracovného pomeru.