V lidech je největší kapitál banky - Střížová, V.
V súlade s obchodnou stratégiou banky je personálna stratégia zameraná na optimalizáciu stavu zamestnancov. Výber pracovníkov. Stratégia vo vzdelávaní zamestnancov a systém vzdelávania. Zmena banky z produktovo orientovanej na klientsky orientovanú. Ľudské zdroje ako kapitál banky.