Vývoj pracovnej neschopnosti v prvom polroku 1995 - Burdiga, A.
Odbor lekárskej posudkovej činnosti Sociálnej poisťovne sledoval vývoj pracovnej neschopnosti v prvom polroku 1995. Porovnanie vývoja pracovnej neschopnosti s prvým polrokom 1994 v jednotlivých mesiacoch a v jednotlivých okresoch.