Zmena dojednaných pracovných podmienok a prevedenie na inú prácu - Kováčová, J.
Uzavretie pracovnej zmluvy. Dohoda o zmene obsahu pracovnej zmluvy. Dôvody zmeny pracovnej zmluvy bez súhlasu pracovníka: povinné prevedenie na inú prácu, možnosť prevedenia na inú prácu.