Musia si privyrábať nočnými.. - Hlad, František
Pracovníci a mzdy v rozpočtových a príspevkových organizáciách. Vývoj priemerných miezd v rezorte školstva SR. Pokles zamestnanosti. Štruktúra mzdových prostriedkov za vybraté rozpočtové organizácie v pôsobnosti školských správ. Vývoj priemerných miezd v zdravotníctve. Zloženie miezd.