Odmeňovanie zamestnancov pri prestojoch v organizácii, v ktorej nie je uzatvorená kolektívna zmluva - Mačuha, Miroslav
Mzda za prácu vykonanú počas prestoja. Nárok na náhradu mzdy, ak zamestnanec nebol v prípade prestoja prevedený na inú prácu. Iné prekážky na strane organizácie.