Politika zamestnanosti - Jurina, Ľ.
Nástroje aktívnej politiky zamestnanosti. Vývoj výdavkov na aktívnu politiku zamestnanosti v r. 1995. Príspevky do Fondu zamestnanosti SR. Spoločensky účelné pracovné miesta. Verejnoprospešné práce. Príspevok na prepravu zamestnancov.