Zamestnanosť a základné tendencie na trhu práce v ekonomike Slovenska v roku 1995
Prognostická štúdia Prognostického ústavu SAV na rok 1995. Demografický vývoj a ponuka práce. Makroekonomický vývoj. Rozpočtová politika a zamestnanosť. Formovanie dôchodku. Trh práce. Spotrebitelia a životná úroveň. Vývoj zamestnanosti a nezamestnanosti.