Komentár k vybraným ustanoveniam Občianskeho zákonníka upravujúcich nájom a podnájom bytových a nebytových priestorov
Osobitné ustanovenia o nájme bytu. Práva a povinnosti vyplývajúce z nájmu bytu. Nájomné a úhrada za plnenia poskytované s užívaním bytu. Spoločný nájom bytu. Spoločný nájom bytu manželmi. Prechod nájmu bytu. Zánik nájmu bytu. Bytové náhrady. Úprava práv nájomcov pri vzájomnej výmene bytu. Nájom obytných miestností v zariadeniach určených na trvalé bývanie. Podnájom bytu.