Komentár k zákonu č.116/1990 Zb. o nájme a podnájme nebytových priestorov v znení zákona č.403/1990 Zb., zákona č.529/1990 Zb., zákona č.229/1991 Zb. a zákona č.540/1991 Zb.
Úvodné ustanovenia. Zmluva o nájme. Prikázanie nájomcu. Práva a povinnosti prenajímateľa a nájomcu. Podnájom. Nájomné. Skončenie nájmu. Prechodné a záverečné ustanovenia. Účinnosť.