Privatizáciou bytov sa obce zbavia svojho bremena - Zapletalová, J.
Konferencia o privatizácii bytov. Zákon č. 182/1993 Z.z. o vlastníctve bytov a nebytových priestorov. Hodnotenie privatizácie bytov. Zanedbaná údržba. Úvery. Predaj pozemkov. Trh bytov. Spoločenstvá vlastníkov bytov v Košiciach.