K typologii rozpočtových deficitů. 1 - Dvořák, Petr
Problém rozpočtového deficitu - jedna z najspornejších oblastí fiškálnej makroekonómie. Metodické problémy konceptu rozpočtového deficitu. Odlišné makroekonomické dôsledky deficitu v závislosti od spôsobu jeho vzniku a spôsobu jeho krytia. Typy rozpočtového deficitu podľa spôsobu vzniku a spôsobu financovania. Súhrnná typológia rozpočtových deficitov.