Padesát let veřejných financí v České republice - 1945-1995 - Tuček, M.
Verejné financie v období 1945-1948. Finančná reforma v r. 1950-1953. Verejné financie a finančný plán. Vplyv štátneho rozpočtu na peňažnú rovnováhu. Pokusy o reformu verejných financií. Transformácie verejných financií koncom r. 1989.