Pro Slovakia 1995 - Bakoš, S.
Zasadnutie 13 komisií Štátneho fondu kultúry Pro Slovakia v apríli 1995. Rozdelenie finančných prostriedkov fyzickým a právnickým osobám na stanovené účely na základe zákona SNR č.96/1991 Zb. a jeho zmien a doplnkov, ktorý stanovuje účely fondu Pro Slovakia. Podpora konkrétnych kultúrnych aktivít a projektov, na ktoré boli rozdelené finančné prostriedky.