Rozpočet hlavného mesta
Schválenie rozpočtu hlavného mesta SR Bratislavy na rok 1995. V príjmovej časti vo výške miliarda 702,7 mil. SK vo výdavkovej časti miliarda 922,7 mil. SK, t.j. so schodkom 200 mil SK. Komentované niektoré časti rozpočtu.