Vyrovnávacie dotácie do rozpočtov samospráv. 2 - Nemec, J.
Rozdelenie príjmov municipalít v Dánsku. Dotácie a systém vyrovnávania. Vyrovnávanie výdavkových potrieb. Systém vyrovnávania príjmov a jeho realizácia v troch úrovniach. Kompetencie samosprávy vo V. Británii a Švédsku. Hlavné nástroje vyrovnávania príjmov medzi samosprávami. Systém dotácií na podporu príjmov vo V. Británii a Švédsku.