Odpisování investičního majetku podnikatelů z hlediska daně z příjmů. 1 - Sedláková, E.
Odpisovanie majetku pred 1.1.1993: obstarávacie náklady, základné prostriedky. Pokračovanie v odpisovaní základných prostriedkov po 1.1.1993. Odpisovanie majetku po 1.1.1993: hmotný majetok, samostatné hnuteľné veci, pozemky, pestovateľské celky trvalých porastov, súbor hnuteľných vecí, základné stádo, iný majetok, nehmotný majetok, obstarávacie náklady, majetok evidovaný v majetku poplatníka, získanie nehnuteľnosti, čiastočné využívanie majetku pre podnikanie, drobný investičný majetok, aktívna a pasívna opravná položka. Ročná a polovičná výška odpisov. Neodpisované položky.