Postúpenie pohľadávky z pohľadu dane z príjmov právnických osôb - Luknárová, D.
Postúpenie pohľadávky na základe zmluvy medzi postupcom a postupníkom upravená Občianskym zákonníkom. Zahrnutie časti pohľadávky do základu dane. Vyčíslenie základu dane u postupcu. Strata z predaja pohľadávky.