Správa daní a poplatkov - Kukučková, Valéria
Úplné znenie zákona SNR č.511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov, ako vyplýva zo zmien a doplnení neskorších zákonov, s výkladom.