Spôsob zdaňovania príjmov spoločníkov spoločností s ručením obmedzeným v roku 1995 - Piršelová, Dagmar
Príjem zo závislej činnosti. Zdaňovanie preddavkovým spôsobom a formou osobitnej sadzby dane. Príjmy kapitálového majetku. Zdanenie príjmov spoločníka ak je alebo nie je v pracovnoprávnom vzťahu spoločnosti. Zdanenie podielu zo zisku. Podanie daňového priznania.